Achter de schermen bij RTL4 opnames

by Marijke Mul

Afgelopen dinsdag verscheen voor het RTL4 programma Altijd Jong een zeskoppig filmcrew in ons atelier aan de Gierstraat in Haarlem. De goudsmeden van Sieraden in Stijl en goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul lieten tijdens de opnames zien hoe ze te werk gaan en wat hen inspireert. Marijke deed het woord: “We voeren enerzijds een eigen unieke sieradenlijn en maken anderzijds sieraden op maat op basis van iemands persoonlijke emotie en verhaal."

Inspiratie voor sieraadontwerpen

De eigen collectie van Marijke Mul - Sieraden in Stijl, bestaat uit een mix van modern en klassiek, strak en glooiend. “Een innovatieve, vrouwelijke, elegante en speelse sieradenlijn”, legt Marijke aan de presentatrice uit. "Ik laat me inspireren door mooie momenten uit mijn eigen leven en door mensen om mij heen. Zo ook door het enthousiaste team aan goudsmeden van Sieraden in Stijl. De wisselwerking tussen mij en de goudsmeden zorgt voor continue innovatie en kwaliteitsverbetering van de sieraden.”

tv-opnamen-rtl4-goudsmid-nieuws-ondernemer-inspiratie-mensen-sieraden-liefde-voor-ambacht

Nieuwe collectie

De ringen, colliers, oorhangers en armbanden voor de collecties ‘Danser’, ‘Oogappel’, ‘Zonsopgang’ en ‘Wikkeling’ zijn volop in de maak en de eerste modellen zijn inmiddels klaar. We presenteerden ze vol trots aan de crew. Presentatrice Suraya Baboeram Panday paste gelijk een paar oorbellen die haar geweldig stonden!

rtl4-televisie-opnamen-marijke-mul-ambacht-zien-goudsmid-bekende-nederlander-top-ondernemer-sieraden-sieradenindustrie

De uitzending

We zijn natuurlijk razend benieuwd naar wat het grote publiek vindt van onze collectie "VIER HET LEVEN!" na het zien van de uitzending! Ook benieuwd of nieuwsgierig naar de nieuwe collectie? Bekijk de uitzending van ons item in Altijd Jong. Maar je kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op deze webshop of kom langs in ons atelier.